Se dette nyhedsbrev i en browser
Øresunds Sejlklub Frem, august 2016

Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser"


Kære Fremmer
 
Dette ekstraordinære nyhedsbrev viser, at klubben er "med på noderne".
I dag træder den nye persondatalov i kraft.
 
Her kan du læse, dels hvordan vi behandler dine oplysninger i forbindelse med Nyhedsbrevene og dels et link til klubbens generelle politik på området.
 
Ellers gode sejloplevelser i dette skønne forår.
 
 
Med venlig hilsen
Øresunds Sejlklub Frem
 
 Kender du nogen, der skal have besked, som ikke selv får nyhedsbrevet, så send gerne denne mail videre. Det er nemt at tilmelde sig på forsiden af klubbens hjemmeside www.oesf.dk

Vi sender Nyhedsbrevet pr. post til de meget få, der ikke selv har mailadresser. Kender du nogle, der skal på denne liste, så kontakt klubbens kontor i åbningstiden om torsdagen.
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet fremover? Frameld dig via linket nederst i dette brev.
 

PERSONDATALOV

 

Øresund Sejlklub Frem’s PERSONDATAPOLITIK omkring Nyhedsbrevet

Du er i øjeblikket en del af vores maildatabase, hvorfor du modtager denne e-mail. 
Maildatabasen bygger alene på den mailadresse du selv har opgivet ved tilmeldingen til nyhedsbrevet og indeholder ingen personoplysninger udover mailadressen.  
 
Maildatabasen anvendes udelukkende til videreformidling af relevante nyheder, opfyldelse af klubbens vedtægter, herunder indkaldelse til generalforsamling samt formidling af oplysninger af interesse for klubbens medlemmer som eks. omtale af klubbens arrangementer.  
 
Er du tilfreds med dette, og ønsker du at fortsætte med at modtage e-mails fra sejlklubben behøver du ikke at gøre noget. Foretrækker du at blive fjernet fra vores maildatabase, skal du som altid blot klikke på frameldingslinket nederst Nyhedsbrevene. 
 
 
Sejlklubbens generelle persondatapolitik:
 
Den er offentliggjort på sejlklubbens hjemmeside.KLIK HER:  http://oesf.dk/klubben/bliv-medlem/ 
Her finder du håndtering af medlemsregistrering og klubbens dataansvarlige.

Medlemskortet

Klubben udsteder medlemskort til alle medlemmer. Det giver: 10%  på "dagens ret" i klubbens restaurant. Kan bruges som legimitation i andre sejlklubber i ind-og udland. Pris 20 kr. Skal fornys en gang årligt ved henvendelse til klubbens kontor. Gælder fra 1.april til 1.april

Nyhedsbreve, hjemmeside og facebook


Susanne Christiansen er redaktør af Nyhedsbrevene, der påregnes at udkomme 6 gange årligt.

Klubben har en hjemmeside, hvor alle informationer om Øresundsejlklubben Frem er samlet. www.oesf.dk.  Webmaster er Morten Terf Andersen.

Endelig findes der også en facebookside. Øresunds Sejlklubben Frem. Her kan medlemmer kommunikere med hinanden. Administrator er Morten Terf Andersen.

Har du ris eller ros, gode historier, spændende arrangementer eller flotte billeder, så send dem endelig til koojet@oesf.dk.
 

Om dette nyhedsbrev

 
  • Nyhedsbrevet udgives af Øresunds Sejlklub Frem.
  • Læs mere om klubben på www.oesf.dk
  • Bliv medlem af klubbens facebookgruppe Øresunds Sejklub Frem
  • Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet, kan du altid framelde dig igen. Vær opmærksom på, at du derved kan gå glip af nyttige informationer om klubbens aktiviteter mv.
  • Kontorets åbningstid er torsdage 17.30 - 19.00

Frameld dig dette nyhedsbrev